Problem hned na zacatku

Autor trinabolan 
Problem hned na zacatku
23. 07. 2012 19:41
Dobry den,

mam problem pri instalaci fedory red hat hned na zacatku. DVD se mi nabootuje a pak mi da moznost to spustit v grafickem nebo textovem zobrazeni instalace. Ikdyz kliknu ze chci v grafickem tak se mi stejne pusti v textovem ale v tom problem neni. Kdyz se mi to teda pusti v textovem tak se me to zepta na vyber jazyka, klavesnice a potom odkud balicky budu instalovat. Instaluju z DVD takze dam z DVD ale nemuze najit ovladac. Nevim jaky ovladac mam hledat ale dal sem myslim vsechno co mi vyjelo za moznosti a nic. Tady sem teda skoncil. Pridavam fotky z prubehu instalace [ulozto.cz] .

Dik za kazdou pomoc
avatar Re: Problem hned na zacatku
23. 07. 2012 23:57
Začal bych stažením a instalací nejnovější Fedory. Protože Fedora Core 5 / Red Hat 3 a 4 (jestli jsem z CD dobře vyčetl) jsou už historické distribuce. Fedoru stahuj tu: [fedoraproject.org] ,

--
Fedora & CentOS (RHEL) user
blog: [dev.stderr.cz]
Re: Problem hned na zacatku
24. 07. 2012 18:19
Tak sem stahl vypalil na CD a ted je problem takovy ze mi to po nabootovani rekne ze se ted spusti fedora 17 ale pak zustane proste seda obrazovka a v levo hore blika kurzor a dal se to nehne nevim co s tim. prikladam fotky [ulozto.cz]
24. 07. 2012 21:09
Já bych si jen povzdechl. Co informace, to máme věštit z křišťálové koule? I když to bude na 99% grafika, tak informace jsou základ.
25. 07. 2012 00:15
Krome HW - [www.czc.cz] ktery sem neuvedl nevim co dal za informace. Pokousim se nainstalovat fedoru 17 z linku ktery mi poslal stderr [fedoraproject.org]. Fedoru sem stahl vypalil pres nero iso soubor na cd presne jak je v navodech. Postup pri instalaci sem popsal a vyfotil. Zkousel sem jiny soubor Fedora 17 Desktop Edition 32bit ( [fedoraproject.org] ) stejny problem. Jak vyresim potize se zminenou grafickou kartou ?
avatar Re: Problem hned na zacatku
25. 07. 2012 08:46
Opet muzes zkusit instalaci v zakladnim grafickem modu, na te uvodni obrazovce vyber "Troubleshooting" a pak Start in basic graphics mode. Treba to pomuze.
25. 07. 2012 22:35
To byly ty informace, co jsem postrádal. Zkus to, co radí covex, pokud to nepomůže, zkus servis, zda by nevyměnili kartu za novější. Myslím, že se neobejdeš ani s jiným distrem. Nechce to jet ani se svobodným ovladačem, to je opravdu na odpis.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

TOPlist